1. QUÈ ÉS MESA CÍVICA?

MESA CÍVICA és un col·lectiu d’entitats i persones a favor d’un canvi en la manera de plantejar la mobilitat a Palma i democratitzar l’ocupació de l’espai públic.

 

Donam suport a aquelles iniciatives que tenguin per objecte  prioritzar els vianants, els infants i les persones amb mobilitat reduïda, incrementar la presència del transport col·lectiu i la bicicleta, i convertir-los, realment, en alternatives al cotxe privat per desplaçaments dins de la ciutat per tal de tenir una ciutat més amable i per a tothom.

 

Volem ser la veu de la ciutadania que reclama des de fa molt d’anys una ciutat més equitativa i sostenible i més humana i d’aquella que reclama un transport públic de qualitat, eficaç i eficient que ens permeti reduir la dependència i l’ús del cotxe privat dins la ciutat.

 

Anuncis

3 responses to “1. QUÈ ÉS MESA CÍVICA?

 1. Esperança Quintana

  Hola !!!benvinguts, estic amb vosaltres, contenta de tot això que est fent Aina Calvo i Toni Donaire per la bicicleta. Fa 28 anys que es el meu sistema de transporte per Ciutat, cada dia utilitzo la bici però els dissabtes no. Si puc col·laborar a vostra disposició.

 2. Gaspar

  16/09/2009

  Como miembro de Massa Crítica, solicito al Sr. Bme. Servera, presidente de AFEDECO que me facilite la lista de comercios contrarios al carril bici de las avenidas. Así podré ejercer mi derecho a no comprar en dichos comercios.

 3. Joan Ferrer

  Bon dia,

  Fa pocs dies s’està parlant de l’aprovació, per part de l’equip de Govern municipal de Palma, de la nova ordenança de bicicletes.
  Què se pot fer per presentar al·legacions contra aquesta ordenança?
  Personalment consider que té molts de punts que són molt restrictius amb l’ús de la bicicleta a Palma, sobretot tenint en compte que encara no gaudiu d’una siuació de seguretat per part dels ciclistes enfront del tràfic de cotxes.
  Teniu previst algun tipus d’actuació? Com puc fer-vos arribar els meus suggeriments?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s