NOVA ORDENANÇA CICLISTA

L’Ajuntament de Palma ha fet públic l’esborrany de la nova ordenança ciclista per a la ciutat de Palma. A la mesa cívica li sembla bé, però hi ha aspectes discutibles.
Per exemple, tot i que s’ha fet un esforç important durant aquesta legislatura, Palma encara és orfe d’una xarxa que connecti els barris perifèrics amb el centre…. També, queda molta feina a fer per a pacificar el trànsit i permetre que les persones ciclistes puguin fer servir la calçada amb seguretat.
Pensam que la prohibició de fer servir les voravies suposaria retallar brutalment les possibilitats d’iniciar-se amb l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport quotidià.
Això sí, amb totes les cauteles del mon, impedint que a les voravies es circuli a una velocitat superior als vianants, i amb uns certs requeriments d’amplada d’aqueixes.
Volem aiximateix que es puguin fer servir els passos zebra per les persones ciclistes, garantint la prioritat dels vianants, com es contempla a les ordenances de Saragossa i València.

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “NOVA ORDENANÇA CICLISTA

  1. Jordi (Barcelona)

    L’AJUNTAMENT DE BARCELONA EN CONTRA DE LES ÀREES PEATONALS:

    En el casc antic de Sarrià (districte de Barcelona), amb el canvi de Govern municipal (juliol 2011), ha estat greument perjudicat. En efecte, des del proppassat mes de setembre de 2009, les pilones protegia al veïnat del voluminós i preocupant trànsit. que malauradament tenim actualment. La decisió ha estat presa pel nou govern convergent que ha fet costat a la petició dels comerciants de la zona, en contra de la majoria de veïns que vivim en el nostre barri. Sembla ser, que encara no s’en adonen que les zones peatonals donen més beneficis que aquells carrers amb molt de soroll i perill (no hi han voreres) per als vianants. Si us plau, evolucionem una mica que ja som al segle XXI que per més trànsit que hi hagi no es ven més!!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s